06-53862568 info@horneman.nl

Zinken gevelbekleding: De Blikvanger op uw woning.

Ontdek de stijlvolle zinken gevelbekleding. Perfecte combinatie van duurzaamheid en design voor uw gevel.

Ruime keuze in Zinken gevelbekleding

Een zinken gevelbekleding is een goede keus! Waarom? Zink als gevelmateriaal is flexibel, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, tijdloos en heeft een levensduur van meer dan 40 jaar. Een bijkomend voordeel van zink gevels is dat het materiaal oxideert waardoor het een karakteristieke uitstraling krijgt en ook nog eens extra bestendig wordt tegen invloeden van buitenaf. Zinken bekleding is dus een uitstekende keuze voor dak en gevel!

Dankzij de vele natuurlijke kleurvariaties is zink ook onder architecten een geliefd materiaal. Extra mooi is dat zowel standaard producten als maatwerk oplossingen zijn binnen 24 uur leverbaar!

Zinken Dakgoten

HOOGWAARDIGE ZINKEN DAKGOTEN VOOR PROFESSIONALS

Als je op zoek bent naar hoogwaardige dakgoten die duurzaamheid en betrouwbaarheid bieden, dan zijn onze zinken dakgoten de ideale keuze. Zinken dakgoten staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en lange levensduur, en ze zijn een populaire keuze onder professionele klanten. Zinkunie heeft alles in huis om ervoor te zorgen dat jouw volgende dakgoten klus een succes wordt.

Felssysteem Gevelbekleding

Bij een felsdak worden de zinken banen in de lengterichting met zogenaamde staande felsverbindingen aan elkaar verbonden. De materiaaldikte bedraagt 0,80 mm. De toelaatbare baanbreedte wordt bepaald door de windbelasting en de hoogte van het dak. De geadviseerde baanbreedte varieert van 330 mm tot 530 mm. De geadviseerde maximale baanlengte bedraagt 10 meter (thermisch werkgebied: 20 mm). Let bij de keuze op de hanteerbaarheid.

Roevensysteem Gevelbekleding

Wat is Roefdak?

Een roevendak is een bedekking opgebouwd uit platen zink die in de lengterichting zijn voorzien van rechte opkantingen. Tussen de banen worden op het dakbeschot zogenaamde roeflatten aangebracht. Deze latten hebben een trapeziumvormige doorsnede met een breedte van 40-50 mm en een hoogte van 60-70 mm.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of opmerking? Stuur ons een e–mail via dit contactformulier. Of bel ons direct op +31 06 – 53862578. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.

Aanvraag indienen

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om u te helpen – vraag vandaag nog uw vrijblijende offerte aan!

Aanvraag indienen